Sagt Om Oss

Referenser

Feedback från klienter på Coach4U.

Jag tyckte att det var väldigt positivt att bli coachad och jag tycker min coach var toppen!!!! Samtalen har gett mig en större insikt om vem jag är och vad jag vill. Min upplevelse av att ha videosamtal är helt ok. Det är inte egentligen viktigt att det är gratis, men det gjorde att jag provade. Jag hade fortsatt efter första samtalet även om jag fick betala, men hade kanske inte provat om det inte var gratis första gången. Min totala upplevelse av att bli coachad av någon från Coach4U på en skala 1-10 (1 = stor besvikelse, 10 = väldigt värdefullt) är 10.
Jag har redan rekommenderat coachningen till en annan vän för att jag tyckte det var så givande. Det var ett bra sätt att prova coachning. Jag hade tur och hittade en perfekt coach vid första försöket.

Jag tyckte coachningen var en ”eye opener”. Man stirrar sig blind på sina gamla tankespår som hindrar nya fräscha tankar och möjligheter göra sig gällande, så man kan förbättra sin livssituation.
De olika coacherna var blandad kompott. Ibland klickar man bättre med en del p g a personkemi. Jag tror i efterhand att om det fanns möjlighet att köra en dubbelbokning på ca 1 timme är mer produktivt än 25 minuters samtal. Coachningen fick mig att befästa att jag har svaren inom mig. Har inte trott att de var så starka trots allt.
Videosamtal är jättebra. Man får närmre kontakt, mer som att man sitter i samma rum. I min nuvarande ekonomiska situation har det varit ovärderligt att samtalen var gratis. Jag är oerhört tacksam för de jag fått. På en skala från 0-10 säger jag totalt 7, som summerar alla samtal.
Jag kan rekommendera att bli coachad. ”Kom ihåg att din vän eller annan närstående inte skulle kritisera dig själv eller förringa din potential såsom du tillåter dig själv göra”. Professionell hjälp är lösningen. Stort tack för allt fint arbete och insats. Ni gör skillnad och tillsammans blir vi mer harmoniska.
Med vänlig hälsning,
Jenny
Tack för förfrågan om att skriva något om ert fina initiativ med samtalsstöd i Coach4U. Jag är så glad och tacksam för att jag såg erbjudandet om Coach4U på er Instagramsida. Det var lätt att boka tid online och bra att vid samtalet kunna få se den man samtalar med, det kändes tryggt. Att få möjlighet att ventilera livet med en utomstående i det läge som jag själv just befann mig i har betytt mycket för mig.
Det viset som samtalet var upplagt, med frågor så att jag själv fick hitta svaren och formulera de beslut som jag skulle ta och fatta, var mycket viktigt och har gett mig ett verktyg som jag kommer att ta med mig framöver. Detta var ett mycket fint initiativ och jag kommer att fortsätta boka samtalsstöd.
Stort TACK! / Gunnel Gustafsson
Jag upplevde coachningen inkännande, ärlig och att den gav perspektiv. Samtalet gav mig stöd i mina tankar som också blev klarare, d v s jag känner att jag är på väg i rätt riktning. Min upplevelse av videosamtalet är att det var väldigt enkelt, tillgängligt och personligt.
Jag kan rekommendera Coach4U till andra och skulle vilja säga: Om du vill få personlig coachning hemifrån så är Coach4U något för dig!
Maria

Jag upplevde att mitt samtal kändes tryggt. Jag kände mig trygg i att min coach ledde samtalet och att jag vilade i det. Det gav grunden till att jag vågade fundera över och tänka högt omkring, för mig, svåra ämnen. Jag upplevde mig proffsigt och varmt bemött. Det gav en trygg inramning till samtalet och ledde fram till konkreta tankar om min egen förmåga att förändra och förändras.
Samtalet gav mig möjlighet att sortera mina röriga tankar och oroliga känslor. Det gav mig, precis det jag önskade, att bli vägledd i att förstå mina egna tankar och möjligheten att hitta vägar framåt – i mig själv, men med stöd från coachen.
Jag tycker att videosamtal fungerade väldigt bra och tänker att jag kanske inte ens skulle kommit iväg på ett samtal, om det inte hade getts möjlighet genom videosamtal. Det kändes som möte med på riktigt, alltså ett mänskligt möte!
För mig kändes det som ett mycket fint tillfälle att få börja min resa med att jobba med mig själv. Jag förstår att jag kanske behöver fortsätta den resan, och det då förstås inte kan vara gratis. Men för mig gjorde det att tröskeln var låg att våga! (Och på ett sätt kanske en förutsättning när jag skulle bestämma mig för att våga.)
Min totala upplevelse av att bli coachad av någon från Coach4u på skalan 1-10 (1=stor besvikelse, 10= väldigt värdefullt) är 10.
Jag har redan rekommenderat Coach4U genom att skicka länken till ett par vänner och familjemedlemmar som kämpar med olika saker.
Jag har sagt, typ:
”Här finns en möjlighet att få samtala med någon om det som snurrar runt i huvudet. Jag tror verkligen på möjligheten att få bearbeta, fundera över och tänka om kring det som har format oss. Jag har själv bestämt mig att ta chansen att göra det. Jag tänker att vi är värda det!”
Möjligtvis skulle det vara bra att kunna läsa om hur man kan göra för att fortsätta coachsamtal, om man skulle önska det.
Tack! Mvh Maria

I och med att jag känner min coach sedan tidigare kändes det mycket bra. Jag har en stor tillit till min coach, som med små enkla tips petar in mig på banan igen. Hon är en mycket bra coach som är lyhörd och närvarande. Hon ser framåt och med sitt självförtroende får mig att känna mig trygg och säker i mina beslut. Många gånger kan mycket kännas omöjligt, men med tips och vägledning från henne känns det tryggt att lita på processen. Samtalen har gett mig självinsikt och ett öppnare, bredare sinne. Det var skönt med möjligheten att ha videosamtal. Nu i efterhand skulle jag tro att jag föredrar videosamtal, då det inte kräver lika stor mental förberedelse som att träffas på plats. Mer avslappnat. Att samtalet var gratis var såklart en fördel. Min totala upplevelse av att bli coachad av någon från Coach4u på skalan 1-10 (1=stor besvikelse, 10= väldigt värdefullt) blir 10. Jag skulle rekommendera dessa 25-minutersmöten som man lätt kan få in i kalendern. Det må låta lite, men de 25 minutrarna ger mycket.
Hälsningar Lovisa

Sagt Om Oss

Referenser

Feedback från klienter på Coach4U.

Jag tyckte att det var väldigt positivt att bli coachad och jag tycker min coach var toppen!!!! Samtalen har gett mig en större insikt om vem jag är och vad jag vill. Min upplevelse av att ha videosamtal är helt ok. Det är inte egentligen viktigt att det är gratis, men det gjorde att jag provade. Jag hade fortsatt efter första samtalet även om jag fick betala, men hade kanske inte provat om det inte var gratis första gången. Min totala upplevelse av att bli coachad av någon från Coach4U på en skala 1-10 (1 = stor besvikelse, 10 = väldigt värdefullt) är 10.
Jag har redan rekommenderat coachningen till en annan vän för att jag tyckte det var så givande. Det var ett bra sätt att prova coachning. Jag hade tur och hittade en perfekt coach vid första försöket.

Jag tyckte coachningen var en ”eye opener”. Man stirrar sig blind på sina gamla tankespår som hindrar nya fräscha tankar och möjligheter göra sig gällande, så man kan förbättra sin livssituation.
De olika coacherna var blandad kompott. Ibland klickar man bättre med en del p g a personkemi. Jag tror i efterhand att om det fanns möjlighet att köra en dubbelbokning på ca 1 timme är mer produktivt än 25 minuters samtal. Coachningen fick mig att befästa att jag har svaren inom mig. Har inte trott att de var så starka trots allt.
Videosamtal är jättebra. Man får närmre kontakt, mer som att man sitter i samma rum. I min nuvarande ekonomiska situation har det varit ovärderligt att samtalen var gratis. Jag är oerhört tacksam för de jag fått. På en skala från 0-10 säger jag totalt 7, som summerar alla samtal.
Jag kan rekommendera att bli coachad. ”Kom ihåg att din vän eller annan närstående inte skulle kritisera dig själv eller förringa din potential såsom du tillåter dig själv göra”. Professionell hjälp är lösningen. Stort tack för allt fint arbete och insats. Ni gör skillnad och tillsammans blir vi mer harmoniska.
Med vänlig hälsning,
Jenny
Tack för förfrågan om att skriva något om ert fina initiativ med samtalsstöd i Coach4U. Jag är så glad och tacksam för att jag såg erbjudandet om Coach4U på er Instagramsida. Det var lätt att boka tid online och bra att vid samtalet kunna få se den man samtalar med, det kändes tryggt. Att få möjlighet att ventilera livet med en utomstående i det läge som jag själv just befann mig i har betytt mycket för mig.
Det viset som samtalet var upplagt, med frågor så att jag själv fick hitta svaren och formulera de beslut som jag skulle ta och fatta, var mycket viktigt och har gett mig ett verktyg som jag kommer att ta med mig framöver. Detta var ett mycket fint initiativ och jag kommer att fortsätta boka samtalsstöd.
Stort TACK! / Gunnel Gustafsson
Jag upplevde att mitt samtal kändes tryggt. Jag kände mig trygg i att min coach ledde samtalet och att jag vilade i det. Det gav grunden till att jag vågade fundera över och tänka högt omkring, för mig, svåra ämnen. Jag upplevde mig proffsigt och varmt bemött. Det gav en trygg inramning till samtalet och ledde fram till konkreta tankar om min egen förmåga att förändra och förändras.
Samtalet gav mig möjlighet att sortera mina röriga tankar och oroliga känslor. Det gav mig, precis det jag önskade, att bli vägledd i att förstå mina egna tankar och möjligheten att hitta vägar framåt – i mig själv, men med stöd från coachen.
Jag tycker att videosamtal fungerade väldigt bra och tänker att jag kanske inte ens skulle kommit iväg på ett samtal, om det inte hade getts möjlighet genom videosamtal. Det kändes som möte med på riktigt, alltså ett mänskligt möte!
För mig kändes det som ett mycket fint tillfälle att få börja min resa med att jobba med mig själv. Jag förstår att jag kanske behöver fortsätta den resan, och det då förstås inte kan vara gratis. Men för mig gjorde det att tröskeln var låg att våga! (Och på ett sätt kanske en förutsättning när jag skulle bestämma mig för att våga.)
Min totala upplevelse av att bli coachad av någon från Coach4u på skalan 1-10 (1=stor besvikelse, 10= väldigt värdefullt) är 10.
Jag har redan rekommenderat Coach4U genom att skicka länken till ett par vänner och familjemedlemmar som kämpar med olika saker.
Jag har sagt, typ:
”Här finns en möjlighet att få samtala med någon om det som snurrar runt i huvudet. Jag tror verkligen på möjligheten att få bearbeta, fundera över och tänka om kring det som har format oss. Jag har själv bestämt mig att ta chansen att göra det. Jag tänker att vi är värda det!”
Möjligtvis skulle det vara bra att kunna läsa om hur man kan göra för att fortsätta coachsamtal, om man skulle önska det.
Tack! Mvh Maria
I och med att jag känner min coach sedan tidigare kändes det mycket bra. Jag har en stor tillit till min coach, som med små enkla tips petar in mig på banan igen. Hon är en mycket bra coach som är lyhörd och närvarande. Hon ser framåt och med sitt självförtroende får mig att känna mig trygg och säker i mina beslut. Många gånger kan mycket kännas omöjligt, men med tips och vägledning från henne känns det tryggt att lita på processen. Samtalen har gett mig självinsikt och ett öppnare, bredare sinne. Det var skönt med möjligheten att ha videosamtal. Nu i efterhand skulle jag tro att jag föredrar videosamtal, då det inte kräver lika stor mental förberedelse som att träffas på plats. Mer avslappnat. Att samtalet var gratis var såklart en fördel. Min totala upplevelse av att bli coachad av någon från Coach4u på skalan 1-10 (1=stor besvikelse, 10= väldigt värdefullt) blir 10. Jag skulle rekommendera dessa 25-minutersmöten som man lätt kan få in i kalendern. Det må låta lite, men de 25 minutrarna ger mycket.
Hälsningar Lovisa
Jag upplevde coachningen inkännande, ärlig och att den gav perspektiv. Samtalet gav mig stöd i mina tankar som också blev klarare, d v s jag känner att jag är på väg i rätt riktning. Min upplevelse av videosamtalet är att det var väldigt enkelt, tillgängligt och personligt.
Jag kan rekommendera Coach4U till andra och skulle vilja säga: Om du vill få personlig coachning hemifrån så är Coach4U något för dig!
Maria